(C) 2

Explanation

First, compute how far the family can go in one full tank of gas:

Distance traveled with the first full tank = 28 * 20 = 560 miles

The first stop will be at 560 miles where they will refill the tank.

The second stop will be at 560 + 560 = 1120 miles where they will refill again.

The last stretch will be:

1150 - 1120 = 30 miles from the second stop

They would not need to gas up after the second stop, so there will be 2 stops only.

Visit our website for other GED topics now!